martes, 15 de septiembre de 2015

Xinxes de llit

La xinxa dels llits , xinxa comuna, xinxa domèstica o simplement xinxa (Cimex lectularius) és un insecte del gènere Cimex. Aquesta espècie és la xinxa millor . Informar sobre otra imagen Denunciar una imagen ofensiva. Els seus caps són xates, els seus ulls són . Si no es té molta experiència es poden confondre amb .

Els xinxes en els llits és una plaga emergent. Cada cop hi ha més habitatges a Barcelona afectats per la plaga de les xinxes de llit. A Rains, control de plagues a Barcelona, realitzem tractaments en hotels i particulars per eliminar xinxes del llit.


Xinxa dels llits ( Cimex lectularius ) Nom científic Cimex lectularius Ordre Hemiptera Família Cimicidae Mida - mm de llargada quan no està alimentada. Fumigar xinxes i puces amb garantia. Els Xinxes de llit – Cimex lectularius són insectes paràsits humans. Empresa de control de plagues a Barcelona amb les tecnologies més innovadores per garantir la major qualitat del servei i un treball impecable.


Com es fa per desenganxar-les?

Sempre que se sospiti que hi ha una infestació de xinxes de llit. Procedim a una minuciosa i metòdica inspecció de les principals zones problemàtiques, per . En aquesta pàgina recollim la informació més important sobre el tractament contra les xinxes de llit , així com respostes a preguntes que ens solen formular els . Puces, paparres i xinxes són invertebrats hematòfags, menjadors de sang. Com que acostuma a infestar els llits , pica principalment de nit.


La xinxe de llit comuna és la més coneguda, ja que . Les xinxes porten molestant al gènere humà durant els últims . Poden provocar gran faves . Jornada informativa - La reemergència de les xinxes de llit. Cimex lectularius, conegut vulgarment com la xinxa o xinxa dels llits , es un insecte hemípter de la família Cimicidae. La seva alimentació es . XINXES DE LLIT : En els últims anys han reaparegut a Espanya els xinxes de llit.


Mesuren uns mm, són de color ocre, aplanats i sense ales. Ni tendreu més avant xinxes en les parets y llits si les untau ab aygua cuyt de . Però han tornat, i amb més força. Les infestacions de xinxes.


Tot i que no poden volar, les xinxes de llit es mouen molt ràpidament pel terra, les parets, el sostre o altres superfícies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Entradas populares