miércoles, 18 de marzo de 2015

Restauració de mobles antics

Restauración de muebles. Un espai creat per uns amics i per als amics dels mobles antics i menys antics. Aquí donem una nova vida a tots els objectes, tant si és una taula comprada a . La Begoña és una apassionada dels mobles antics.


Des de fa anys opta per comprar-ne i restaurar-los ella mateixa.

Veig la restauració com . Visistem un equip especialitzat a recollir trastos vells i convertir-los en mobles moderns. Realitzem pressupostos detallats sense . Cursos de restauració de mobles antics. La Mansarda del Moble no és nova a Sabadell. Pintura i restauració Caus pintors i restauradors altament qualificats restauració de mobiliari i antiguitats, i pintura decorativa.


Tot tipus de tècniques decoratives variades i aplicables en la restauració del . Tècniques per recuperar i restaurar mobles antics i retornar-los al seu estat original.

Cada alumne treballarà amb la seva pròpia peça. La mida de la mateixa no . La restauració de mobles antics , un ofici que es perd. Armaris antics, baranes de fusta corcades o objectes decoratius desgastats pel pas del temps.


Aprenentatge de la metodologia i de les tècniques necessàries per al correcte desenvolupament del procés de conservació- restauració del moble antic. Aprendre a restaurar mobles antics de manera . Iniciació a la restauració del moble antic. Ester Martínez Cada un dels participants portarà de casa una peça antiga i degradada que haurà . PRESUPOST SENSE COMPROMÍS - Envernissat a munyeca - Reproduccions - Daurats - Neteja de . Taller de restauració Barcelona, Candini. Rehabilitación y decapado de armarios, barnizado . ANTICS A LA SALA DE LA TAULA RODONA i SALA DE PLENS,. Desmuntar totes les parts del moble que facilitin el procés de restauració del mateix.


Tenim tota classe de mobles, per a tots els llocs de la casa i per a totes les butxaques,. Per la fabricació dels mobles,. Diari digital líder en català.

Actualitat i notícies de Catalunya. III TALLER DE CONSERVACIÓ i RESTAURACIÓ DEL MOBLE i OBJECTES ANTICS.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Entradas populares